زیبایی از جمله دغدغه های روزانه اکثر خانم ها است؛ چرا که داشتن پوست و ناخن های زیبا برای تمام بانوان مهم است. زیرسازی ناخن از جمله موارد مهم برای کاشت ناخن بوده که اگر درست و اصولی انجام نشود، ممکن است دردسر ایجاد کند و سلامت ناخن را به خطر انداخته و مشکلاتی مانند عفونت را در فرد ایجاد نماید. پس اگر به سلامت ناخن های خود اهمیت می دهید، همواره نکاتی وجود دارد که باید به آن ها توجه ویژه کنید. برای آموزش زیرسازی ناخن روش درست آن و نکات مهم در این مورد تا انتهای مطلب ما را همراهی کنید.
زیرسازی ناخن چیست؟
هنر ناخن، هنری ظریف بوده و بهتر است به وسیله متخصصین و افرادی که دانش این کار را دارند و آموزش های لازم را دیده اند انجام شود. داشتن ناخن های زیبا برای درخشیدن در مهمانی ها و رویدادهای مهم از جمله خواسته های بسیاری از بانوان است. اگر کاشت ناخن به درستی صورت نگیرد، نه تنها هیچ زیبایی به ارمغان نخواهد آورد، حتی ممکن است سبب ایجاد عفونت و بسیاری از مشکلات دیگر گردد. زیرسازی ناخن یکی از مراحل کاشت ناخن بوده که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و از جمله مراحل مشترک در همه کاشت های ناخن به شمار می رود. این مرحله می تواند روی دوام کاشت و هم چنین ظاهر نهایی ناخن تأثیرگذار باشد.
زیرسازی برای آماده کردن صدف ناخن جهت تیپ گذاری و موادگذاری صورت می گیرد و اگر زیرسازی به درستی انجام نشود، می تواند باعث خراب شدن کاشت شود. ابزار و وسایلی برای زیرسازی ناخن مورد نیاز است که برای آشنایی بیشتر با زیرسازی ناخن، آن ها را معرفی می کنیم:
- لامپuv/LED: لامپ کیورینگ یکی از با اهمیت ترین ابزار برای کاشت بوده که به فرایند خشک شدن ژل ناخن کمک می کند. در این فرایند واکنش های شیمیایی توسط منبع نور فعال شده که می توانند باعث خشک شدن ناخن ها در زمان کمی شود؛ از این رو ناخن ها بلافاصله پس از استفاده، دچار خراش یا لک نمی شوند.
- روغن کوتیکول: روغن کوتیکول یکی از وسایل مهم جهت زیرسازی ناخن است. استفاده و هم چنین پاک کردن لاک ژل می تواند برای ناخن ها مضر باشد و سبب خشکی آن ها گردد. از طرفی روغن کوتیکول می تواند برای حفظ رطوبت پوست موثر باشد.
- عقب زن کوتیکول: عقب زن برای مشخص شدن هرچه بیشتر بستر ناخن مورد استفاده قرار می گیرد و با انجام این عمل، رشد ناخن ها به تعویق افتاده و هم چنین دیرتر نیاز به ترمیم پیدا می کند.
- بافر ناخن: این وسیله یکی از ابزارهای مهم کشت ناخن است و جهت صاف و صیقلی شدن سطح ناخن مورد استفاده قرار می گیرد.
- سوهان ناخن: این ابزار کاربردی جهت برداشتن ناخن های ژلیش شده مورد استفاده قرار می گیرد. توجه کنید که باعث آسیب رساندن به ناخن های طبیعی نشوید؛ سوهان متوسط گزینه مناسبی برای این کار است.
- ناخن گیر: برای فرم دادن به ناخن، پیش از مانیکور از ناخن گیر استفاده می شود. دقت کنید که پس از استفاده از ژل لاک از کوتاه کردن ناخن ها خودداری کنید.
- الکل و لاک پاک کن: پیش از لاک ژل از الکل برای تمیز کردن ناخن ها استفاده می شود. برای انجام این کار از دستمال ناخن بدون پرز و یا توپ های پنبه ای استفاده کنید.
- بیس کت: یکی از مزایای آن نگه داشتن لاک روی ناخن است؛ چرا که می تواند از پوسته پوسته شدن ناخن ها جلوگیری کند.
- تاپ کت: از ناخن در برابر شکستگی و بریدگی محافظت می کند و می تواند رنگ لاک را ثابت نگه داشته و باعث حفظ درخشندگی آن شود.
آموزش زیرسازی ناخن
در زیرسازی ناخن برای انجام فرایند ژلیش، ابتدا از ناخن گیر برای فرم دادن به ناخن ها استفاده کرده و آن ها را کوتاه کنید. سپس از سوهان برای گرد کردن لبه های ناخن ها استفاده کنید تا صاف و نرم شوند. سپس از عقب زن کوتیکول برای عقب راندن کوتیکول ها بهره برده تا بستر ناخن بیشتر مشخص شود؛ بنابراین برای پاک کردن پوست مرده ناخن از آن استفاده کنید و روغن کوتیکول را اطراف ناخن ها بمالید. توجه کنید که حتما به موقع از روغن استفاده نمایید. باقی ماندن روغن روی ناخن، زمان به کار بردن لاک می تواند پوشش پایه را با مشکل چسبندگی مواجه کند. ناخن ها را صاف کرده و از الکل برای تمیز کردن آن ها استفاده کنید؛ سپس یک پوشش پایه ژلی خوب به کار ببرید و یک لایه نازک از آن روی ناخن زده و سپس ناخن ها را زیر لامپ uv قرار داده تا خشک شوند. باید حداقل سی ثانیه را به خشک کردن پوشش پایه اختصاص دهید.
در زیرسازی برای لمینت، ابتدا با ابزار عقب زن پوسته های موجود در اطراف ناخن را عقب بزنید؛ سپس از سرسوهان مانیکور اشکی استفاده کرده و کوتیکول های موجود بر صدف ناخن را با آن بردارید. در مرحله بعد از نیپر کمک گرفته و پوست های اضافه ای که اطراف ناخن هستند را ببرید. سپس سطح ناخن باید خراش داده شود و برای این کار از سر سوهان کاغذی برای کمک بگیرید. شما می توانید با کمک سوهان دستی می توانید فرم ناخن را اصلاح کنید.
روش صحیح زیرسازی کاشت ناخن
زیرسازی ناخن جزو مراحل مهم برای کاشت ناخن بوده و لازم است که حتما از افراد آموزش دیده برای این کار کمک بگیرید یا خودتان پیش از انجام این کار آموزش های لازم را ببینید. همان طور که گفته شد زیرسازی اگر به درستی صورت بگیرد می تواند از هواگیری یا بروز برخی عفونت های ناخن جلوگیری کند. هم چنین زبرسازی درست و اصولی می تواند باعث افزایش دوام و ماندگاری ناخن ها شود.
- فواید کاشت ناخن: امروزه کاشت ناخن درمیان بانوان بسیار رایج شده است و داشتن ناخن های زیبا و سالم برای خانم ها بسیار اهمیت داشته. از این جهت آن ها به سراغ روش هایی مانند کاشت ناخن می روند. کاشت ناخن اگر به درستی انجام شود می تواند همراه با فوایدی باشد.
- استحکام دادن به ناخن: با کاشت ناخن می توانید از شر شکستگی ناخن ها رها شوید. این روش برای افرادی که ناخن های ضعیف و شکننده دارند، بسیار موثر است.
- داشتن طرح های زیبا و متنوع: هر طرح و رنگی را با کاشت می توانید روی ناخن خود به کار ببرید و از داشتن ناخن هایی با طرح های جذاب و زیبا لذت ببرید.
- بلند شدن ناخن: کاشت ناخن نمی تواند مانع از رشد ناخن های طبیعی شود و از آن جایی که دیگر ناخن هایتان به راحتی نمی شکنند، امکان بلند شدن آن ها فراهم می شود.
- ماندگاری بالا: کاشت ناخن ماندگاری بالایی دارد و ممکن است گاهی نیاز باشد پس از سه تا شش هفته ترمیم انجام شود؛ این مسئله هم به دلیل رشد ناخن های طبیعی است.
زیبایی ناخن و به خطر افتادن سلامت آن برای همه افراد و مخصوصا بانوان مسئله مهمی است که امروزه با استفاده از کاشت ناخن این موضوع حل شده است. نکته مهم در کاشت ناخن زیرسازی آن بوده که تأثیر زیادی در فرایند کاشت دارد. در این مقاله با آموزش زیرسازی ناخن اهمیت آن و دلایل کاشت ناخن سعی کردیم تا شما را با این موضوع و اهمیت آن آشنا کنیم، امیدواریم که این مطلب مفید واقع شده باشد.