کاشت ناخن در بارداری | نکات مهمی که نمی دانید!

کاشت ناخن در بارداری علاوه بر زیبایی ممکن است که معایبی داشته باشد. کاشت ناخن مزیت های زیادی دارد؛ اما کاشت ناخن به صورت مکرر باعث آسیب پوستی می شود. تمامی بانوان به زیبایی دست های خود اهمیت زیادی می‌‌ دهند و مدام دنبال مد های جدید هستند تا بتوانند همانند آن عمل کنند که کاشت ناخن یکی از این موارد است.
کاشت ناخن طرفداران زیادی دارد که روز به روز به تعداد افزوده می شود. بعضی از خانم های باردار علاقه زیادی به کاشت ناخن دارند؛ اما این آگاهی را ندارند که آیا در دوران بارداری کاشت ناخن کار درستی است یا خیر؟ کاشت ناخن در بارداری چگونه انجام میشود؟ برای اینکه به جواب سوالتان برسید پیشنهاد می کنم تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

کاشت ناخن چه مزیت هایی دارد؟

 

مزایای کاشت ناخن
مزایای کاشت ناخن – مدلچی

 

اولین و بهترین مزیت کاشت ناخن این است که دست را زیباتر و کشیده تر نشان می دهد. کاشت ناخن ویژگی های گسترده ای دارد که در زیر می توانید این مشخصه ها را مشاهده کنید:

  • کاشت ناخن باعث جلوگیری از عفونت های قارچی می شود و می توان گفت که یکی از مهم ترین ویژگی های کاشت ناخن همین است؛ زیرا در هنگام کاشت ناخن از مواد ضد قارچ استفاده می کنند. یکی از موادی که در ضد قارچ ها مورد استفاده قرار می گیرد روغن فولیکول است.
  • کاشت ناخن باعث افزایش استحکام ناخن می شود؛ زیرا کاشت، نوعی پوشش روی ناخن اصلی است و به عنوان روکش عمل می کند که مقاومت ناخن را بالا می برد.
  • کاشت ناخن باعث می شود که خراش های روی آن پنهان شود؛ زیرا گاهاروی ناخن ها عارضه هایی وجود دارد که با استفاده از کاشت می توان آن ها را پنهان کرد.

از چه موادی برای کاشت ناخن استفاده می کنند؟

تمامی موادی که برای کاشت ناخن استفاده می کنند شیمیایی بوده و ممکن است که برای خانم های باردار مضر باشد. در پایین این مواد استفاده شده در کاشت را مشاهده می کنید:

  • ضد قارچ ها موادی هستند که آن ها را برای جلوگیری از قارچ های پوستی به ناخن می زنند که کاملا شیمیایی است.
  • پرایمر: پرایمرها موادی هستند که خاصیت چسبندگی دارند که از این مواد برای چسباندن مواد به روی ناخن استفاده می کنند. پرایمر ها در سه دسته موجود هستند که شامل پرایمر اسیدی، پرایمر اسید متوسط و غیر اسیدی می شوند.
  • پودر: پودرها متریالی هستند که از آن ها مواد مورد نیاز کاشت ناخن را تولید می کنند. تولیدکنندگان، این پودرها را در رنگ های متفاوتی می سازند تا بتوان از رنگ های مختلف برای کاشت ناخن استفاده کرد.
  • لیکوئید: لیکوئیدها متریالی هستند که این مواد از پودرهای کاشت ناخن درست می شوند. یک نکته ای که در لیکوئیدها به چشم می آید کیفیت آن است؛ چرا که بعضی از لیکوئیدها از مواد دندان ساخته می شوند که جنس خوبی ندارند و پس از گذشت چند مدت روی ناخن زرد می شوند.
  • تاپ شاین: این مواد یک لایه حفاظت کننده هستند که آن را روی ناخن می چسبانند.

تمامی موادی که در بالا گفته شد برای کاشت ناخن استفاده می شوند و از آنجایی که این متریال مضر هستند، ممکن است که از راه تنفس وارد ریه های فرد باردار شود و مشکلاتی را برای کودک به وجود آورد.

عوارض کاشت ناخن در بارداری چیست؟

کاشت ناخن در بارداری علاوه بر مزیت هایی که دارد، باعث مشکلات فراوانی برای خانم های باردار می شود. از آنجایی که رشد و تکامل جنین روند پیچیده ای دارد، ممکن است که تحت تأثیر عوامل محیطی قرار بگیرد و مشکلات مادرزادی برای او به وجود آید. هیچ پزشکی این موضوع را تأیید نکرده است که ممکن است کاشت ناخن برای خانم های باردار عوارضی داشته باشد؛ ولی احتیاط در این زمان کاملا لازم است.
تنها عوارضی که ممکن است که کاشت ناخن داشته باشد، دستگاه ها ال ای وی آن ها بوده؛ زیرا این دستگاه ها دارای اشعه هستند و ممکن است که دستگاه ایمنی بعضی از افراد به این اشعه ها واکنش نشان دهد که برای رشد جنین مشکلاتی داشته باشد. گفته شده است که اگر فرد باردار در محیطی قرار بگیرد که فضا در آنجا کم است خطر سقط جنین زیاد است.

نکته هایی کلیدی درباره کاشت ناخن در دوران بارداری

 

کاشت ناخن در دوران بارداری
کاشت ناخن در دوران بارداری – مدلچی

 

قبل از کاشت ناخن باید نکته هایی را بسنجید تا با اطمینان کامل عمل کاشت را انجام دهید. دانستن این نکات قطعا می تواند از مشکلاتی که ممکن است برای جنین به وجود بیاید جلوگیری نماید. نکته هایی که باید درباره کاشت ناخن بدانید در پایین ذکر شده است:

  • بهتر است در محیط هایی کاشت ناخن انجام دهید که سیستم تهویه هوای مناسبی داشته باشد.
  • ممکن است که در حین انجام کاشت ناخن ترکیبات گازدار به وجود آید که بهتر است ماسکی بر روی صورت داشته باشید تا از ورود این هوا به ریه ها جلوگیری شود.
  • قبل از کاشت بهتر است مطمئن شوید که به هیچ کدام از مواد کاشت ناخن آلرژی ندارید و سپس اقدام به کاشت ناخن کنید.
  • بهتر است در سه ماه اول بارداری کاشت ناخن انجام ندهید؛ چرا که این کار باعث می شود که از بروز عوارض جانبی جلوگیری شود.

آیا چسباندن ناخن در بارداری برای فرد خطر دارد؟

ناخن مصنوعی نوعی پلیمر بوده که کاملا شبیه به ناخن است و با استفاده از چسب های مختلف روی آن چسبیده می شود که می توانید با لاک آن ها را به آسانی تزئین کنید. می توان گفت که یکی از نگرانی هایی که برای چسباندن ناخن مصنوعی وجود دارد این است که چسب هایی که به کمک آن ها ناخن ها را می چسبانند دارای گازهایی شیمیایی هستند که ممکن است برای بعضی از بانوان خطرناک باشد.
یکی دیگر از عوارض چسباندن ناخن مصنوعی این است که قبل از چسباندن آن ها، از مواد ضد قارچ استفاده نمی کنند؛ به همین دلیل ممکن است که به بیماری قارچ پوست مبتلا شوید. البته عوارض این نوع کاشت کمتر از ژلیش و کاشت ناخن در بارداری خواهد بود.

سخن پایانی

کاشت ناخن در بارداری یکی از موارد زیبایی است که اکثر خانم ها به آن اهمیت می دهند؛ زیرا آن ها می خواهند مثل همیشه زیبا باشند. البته این بانوان عزیز باید بدانند که کاشت ناخن عوارضی ممکن است داشته باشد که یکی از این عارضه ها این بوده که ناخن ها چند مدت تنفس ندارند. از طرفی به دلیل متریال شیمیایی و وجود گازهای خطرناک حین کار ناخن کار ممکن است مشکلاتی مادرزادی برای جنین پیش آید. به طور کلی توصیه پزشکان این است که هنگام بارداری از کاشت ناخن پرهیز کنید.

نوشتهٔ پیشین
طراحی ناخن پا 2022 + ایده های جذاب کاشت ناخن پا
نوشتهٔ بعدی
آموزش کاشت ناخن موقت یا نمازی | نحوه ریمو کردن آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست