حتما شما نیز یک بار کاشت ناخن را برای زیباتر شدن دستان و ناخنهای خود امتحان کردهاید اما تا به حال این سوال برای شما پیش آمده که پودر کاشت ناخن چیست؟ کاشت ناخن پودری، یکی از رایجترین و پرطرفدارترین روشهای کاشت ناخن است از این رو استفاده از پودر، در مقایسه با ژل و سایر مواد کاشت، بسیار مرسوم است. در این مطلب شما را با انواع کاشت ناخن پودری آشنا کرده و روش کاشت ناخن پودری را به شما آموزش خواهیم داد.
انواع پودر کاشت ناخن چیست؟
پودرهای مورد استفاده در کاشت ناخن، در 2 نوع پوشاننده و غیر پوشاننده موجود هستند که هریک از آنها نیز دارای انواع مختلفی هستند:
- پودر پوشاننده
- پودر هلویی
- پودر صورتی
- پودر نود یا کرم
- پودر سفید
- پودر رنگی
- پودر اکلیلی
- پودر غیر پوشاننده
- پودر کلییر
- پودر صورتی
کاشت ناخن با پودر اکریلیک
در کاشت ناخن، مهمترین عنصری که به آن نیاز دارید پودر کاشت ناخن است. این پودر در ترکیب با مایع لیکوئید، موادی هستند که در کاشت اکریلیک، نقش مهمی را ایفا میکنند. برای آنکه ناخنهای کاشته شده شما، ظاهری کاملا طبیعی و با ماندگاری بسیار خوبی داشته باشند، نیاز است تا از پودرهای با کیفیت برای این کار استفاده کنید. پودرهای اکریلیک در انواع پودر کریستالی یا کلیر، پودر صورتی، پودر کاور و پودر رنگی موجود هستند.
پودرهای کلیر یا کریستال، به رنگ سفید هستند که پس از ترکیب با لیکویید، کاملا شفاف به نظر میرسد و هیچگونه خاصیت پوشانندگی ندارد. اگر تمایل دارید جزئیات زیر سطح کاشت به خوبی نمایش داده شود، میتوانید از این پودر استفاده کنید. پودرهای صورتی، در حالت اصلی دارای رنگ صورتی بسیار ملایمی هستند که پس از ترکیب با لیکوئید، شفاف به نظر میرسد اما همچنین رنگ صورتی خود را حفظ میکند. این پودر، فاقد حالت پوشانندگی است و به لطف رنگ صورتی که دارد، کاشت ناخن را بسیار طبیعی نشان میدهد. اگر تمایل به یک کاشت ساده با حفظ ظاهر طبیعی ناخنهای خود دارید میتوانید از پودر پینک استفاده کنید.
پودرهای کاور در سه نوع نود (کرمی)، هلویی و صورتی موجود هستند که پس از ترکیب با لیکوئید و پولیش، حالت پوشانندگی پیدا میکنند. در مواردی که تمایل دارید سطح زیرین کاشت، کاملا پوشانده شود، میتوانید از این پودر استفاده کنید. پودرهای رنگی نیز در تمامی رنگها موجود هستند و چنانچه قصد طراحی ناحن را داشته باشید میتوانید ازاین محصولات استفاده کنید. البته یادتان باشد که حتما باید از بهترین مارک پودر کاشت ناخن بهره ببرید.
تفاوت کاشت ژل و پودر
برای آن دسته از خانمهایی که قصد دارند کاشت ناخن انجام دهند، حتما این سوال پیش آمده است که کاشت ژل بهتر است یا کاشت پودری؟ در کاشت ژل، به جای پودر از ژل استفاده میشود که برای خشک کردن آن قطعا به دستگاه یو وی احتیاج خواهید داشت. در مقابل، کاشت پودری توسط لیکوئید و پودر مخصوص کاشت انجام میشود که بر خلاف روش ژل، به سرعت خشک شده و نیازی به دستگاه خشککن ندارد.
کاشت ناخن پودری در مقایسه با کاشت ژل، دوام بالاتری دارد بنابراین اگر زیاد مشغول انجام کارهای منزل هستید، این روش برای شما مناسبتر خواهد بود. همچنین به لحاظ هزینه، قیمت کاشت پودری از قیمت کاشت ژل پایینتر است.
افرادی که به سرعت به مواد شیمیایی واکنش نشان میدهند و دچار مشکلات پوستی هستند بهتر است کاشت ژل را انتخاب کنند چرا که این روش، بر خلاف کاشت پودری فاقد هرگونه مواد حساسیتزا است.
آموزش کاشت ناخن پودری
کاشت ناخن پودری، امروزه در سالنهای زیبایی بسیاری در حال ارائه به خانمها و دختران جوان است. این روش، به دلیل قیمت مناسب و ظاهری طبیعیتری که دارد به یکی از روشهای پرطرفدار در میان بانوان تبدیل شده است اما برای ترمیم این نوع کاشت، به 1 تا 1 ساعت و نیم زمان نیاز خواهید داشت. در این بخش، کاشت ناخن توسط پودر را به شما آموزش خواهیم داد. برای این کار، ابتدا ابزارآلات زیر را تهیه کنید:
- پودر کاشت
- جای پودر
- لیکوئید و پمپ لیکوئید
- پرایمر
- لاک مانیکور
- محلول ضد قارچ
- قلم
- روغن مخصوص پولیش
- تیپ
- چسب
- عقب زن
- نیپر
- کاتر
- ناخنگیر
- بافر
پس از این مرحله، باید 5 گام زیر را به ترتیب دنبال کنید:
گام اول – زیر سازی
برای آنکه کاشت ناخن شما، ظاهری طبیعی و زیبا داشته باشد نیازمند آن است که مرحله زیرسازی را با دقت هرچه تمامتر انجام دهید. در این مرحله، صدف ناخن باید سطح کاملا آمادهای برای قرارگیری مواد داشته باشد.
گام دوم – قرارگیری تیپ ناخن
پس از آنکه زیرسازی را به طور کامل انجام دادید و مانیکور خشک شد، حال میبایست تیپگذاری را انجام دهید. برای این کار، ابتدا سایز تیپ مناسب را انتخاب کرده و به کمک چسب، آن را روی لبه آزاد ناخن بچسبانید. برای این کار به چیزی در حدود 20 ثانیه زمان نیاز دارید.
گام سوم – قرارگیری مواد
پس از آنکه تیپ را چسباندید، از محلول ضد قارچ استفاده کرده و سپس سطح ناخن خود را با پرایمر پوشش دهید. در این مرحله، باید پودر مورد نظر خود را روی تیپ قرار دهید. پودرهای کریستالی و هلویی دو نوع از محبوبترین پودرهای مخصوص کاشت ناخن هستند که میتوانید آن را به کمک قلم مخصوص، روی تیپ قرار دهید. در این مرحله، به قوس طبیعی ناخن و ضخامت مواد، توجه کنید تا کار شما با ظرافیت بیشتری انجام شود.
گام چهارم – سوهانکشی
پس از آنکه مواد را روی تیپ قرار دادید، در این مرحله باید کارهایی نظیر از بین بردن ناهمواریهای سطح ناخن، دورگیری ناخن و فرمدهی ناخن را به کمک سوهان انجام دهید تا به فرم نهایی مورد نظر خود دست پیدا کنید.
گام پنجم – از بین بردن ناهمواریها در سطح ناخن
برای آنکه ناهمواریهای ایجاد شده روی سطح ناخن را از بین ببرید، بهتر است در این مرحله از یک سوهان کاغذی استفاده کنید.
پس از انجام این مراحل، میتوانید از لاک بر روی کاشت استفاده کنید. برای این کار، سطح ناخن را به کمک یک بافر، کاملا صاف و صیقلی کرده و از یک لاک معمولی یا لاک ژل استفاده کنید. پس از استفاده از لاک ژل، دست را درون دستگاه یو وی قرار دهید تا لاک کاملا خشک شود.
سخن آخر
در این مقاله شما را با سوال پودر کاشت ناخن چیست؟ و انواع آن و گام های کاشت ناخن پودری آشنا نمودیم. شما می توانید بهترین خدمات کاشت ناخت در تهران از طریق این مجموعه، یعنی مدلچی، دریافت کنید.